Förlåt.

Skrivet av:Lina Fluffy Haraldzzon Den:2010-06-23 Klockan: 21:09:52
Kategori: Det där humöret Kommentarer 2

Ibland fattar ja inte hur fan ja tänker, eller ja för det mesta fattar ja inte det. Jag kanske inte tänker alls, det måste va det som ställer till det. Du har rätt. Jag är inte värd dej, ja är inte värd någon. Jag ställer bara till bekymmer hela tiden. Hur fan tänkte ja egentligen!? Jag trodde väll att det ändå inte skulle bli vi. Jag är ju en så dålig människa, men samtidigt känner jag mej ännu dåligare nu.
varför gör man som ja gör mot nån man tycker så jävla mycket om? Kanske måste jag mogna och lära mig att handlingar ger konsekvenser. Jag lever bara för stunden, struntar i morgondagen och konsekvenserna. Men jag ångrar mej så otroligt mycket. Du kanske inte ens läser det här men men. Jag är iaf så jävla ledsen, du fattar inte.
Jag tycker om dej så jävla mkt, skulle nästan kunna säga att jag älskar dej.
Du har hjälpt mej i svåra stunder, du har vatt generös och bjudit på mat när jag hälsade på dej, sen gör ja såhär mot dej! Fan jag är en hemsk människa! Jag måste ändra mej. Men frågan är om du får nån tillit för dej. Du hade det inte innan och nu lär den va gone, föralltid. Det känns som det iaf. Tillit tar tid att bygga upp, rom byggdes inte på en dag, inte en natt heller för den delen.
Jag är beredd att göra allt för att bygga upp det. Det kommer ta tid men det får ja stå ut med. Det är trots allt jag som ställt till det. Jag förtjänar det här för jag har gjort så fukking fel!! Men jag ber om en förlåtelse. Det är sjukt, det jag gjort sen ber om en förlåtelse, ne jag är inte värd det. Men jag klarar mej inte utan dej, det måste du förstå!
Kan inte säga att jag vill börja om, jag vil spola tillbaka, men om du tycker om mig lika mycket som jag tycker om dej tycker jag vi ska kämpa. Och om det går åt helvete då, då nej jag vill inte ens tänka på det. Isf ska det INTE gå åt helvete, jag ska inte göra nåt ont mot dej mer. HUr kan jag inte lära mej av mina misstag, ja gör samma sak gång på gång, hur funkar jag egentligen.
FÖRLÅT ♥